Βρες το έργο σου Συνδρομή στο RSS Feed

Σπίτια και καταστήματα που διαφέρουν όσο αναφορά το στυλ την αισθητική τους και τις αρχιτεκτονικές λύσεις έχουν επενδυθεί με αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά υλικά της Evomat.

Ξεκινήστε ένα ταξίδι στους χώρους εφαρμογής των υλικών και ανακαλύψτε ένα νέο και δημιουργικό τρόπο έκφρασης που κάνει τον κάθε χώρο να ξεχωρίζει.

Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Beauty Works

Σε έναν τόσο ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής, η Evomat ανταποκρίθηκε στην πρόκληση με την Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της συνδυάζοντας φυσικότητα, ομορφιά και υψηλές αντοχές.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά τον Στάθη Αλεξόπουλο

Η Evomat ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να ντύσει τους τοίχους του Sculpture Workshop (στο Γκάζι) και συνάμα να γίνει το φόντο της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έκφρασης του καλλιτέχνη.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Kelly Hotel

Η εφαρμογή της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο, προσδίδει μια νέα δυναμική μετατρέποντας το Kelly Hotel σε ένα πραγματικό στολίδι.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά τα HERC

Το κατάστημα HERC στην περιοχή του κέντρου, ξεχωρίζει για την industrial αρχιτεκτονική του με έμφαση στις λεπτομέρειες και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.
Πατητή τσιμεντοκονία

Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία σε πολυχώρο αρχιτεκτονικών υλικών

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat αποτέλεσε το μέσο έκφρασης της αρχιτεκτονικής ομάδας του design studio ενισχύοντας την αξία του χώρου των ιδεών και και του ξεχωριστού σχεδιασμού.
Πατητή τσιμεντοκονία

Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία σε χώρο τεχνολογίας

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφουγκράστηκε ότι η χρήση της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας της Evomat θα πρόδιδε στον χώρο την εξέλιξη και την ελευθερία δυνατοτήτων που χρειάζεται κάθε τέτοιου είδους χώρος.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Cafe Square

Οι ιδιοκτήτες του Cafe Square δημιούργησαν, με την βοήθεια του αρχιτέκτονα τους, ένα χώρο που πραγματικά κατέχει ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των πολιτών στον Βόλο.
Πατητή τσιμεντοκονία

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε δωμάτια ξενοδοχείου

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat φάνταζε ως η τέλεια λύση για την ανακαίνιση δωματίων σε ξενοδοχείο στην Κύπρο.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά την FML Ship Management

Τα νέα γραφεία της FML Ship Management στην Κύπρο επενδύθηκαν με την Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat χαρίζοντας στον χώρο μοναδικό design και αίσθηση υψηλής αισθητικής.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Artnaldas - Concept Experience

Το κατάστημα Artnaldas - Concept Experience συγκεντρώνει την υψηλή αισθητική ενός design store και την μοναδικότητα ενός cafe, προσφέροντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία αγορών και γαστρονομίας.
Πατητή τσιμεντοκονία

Οικία στην Λεμεσό

Η επιλογή της Ελληνικής Πατητής Τσιμεντοκονίας της Evomat αποτέλεσε το καλύτερο μέσο για την ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου της οικίας στην Λεμεσό.
Πατητή τσιμεντοκονία

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε φαρμακείο στην Πλ. Αμερικής

Το γκισέ ως έπιπλο εξυπηρέτησης όπως και η τοιχοποιία του εν λόγω φαρμακείου αναδείχθηκαν με την εφαρμογή της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας της Evomat.
Πατητή τσιμεντοκονία

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε φαρμακείο στα Γλυκα Νερά

Το νέο φαρμακείο στα Γλυκά Νερά ξεχωρίζει τόσο για τον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό όσο και για τον βιομηχανικό του χαρακτήρα.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά τον πολυχώρο "Κόσμος Χωρίς Σύνορα"

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat κάλυψε τα παλιά μωσαϊκά του χώρου, με την νέα εικόνα να αποδίδει μια άλλη αισθητική αντίληψη στον υπέροχο καμβά χρωμάτων και ερεθισμάτων.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Λαός και Καλαμάκι

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat ήταν η πρώτη επιλογή για ένα τόσο ξεχωριστό χώρο εστίασης.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Ερκίς Winebar

Το ΕΡΚΙΣ Winebar παίρνει μορφή από τη λεπτομερή επεξεργασία μετάλλου και ξύλου, σε συνδυασμό με την ανεπεξέργαστη επιφάνεια της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας της Evomat.
Πατητή τσιμεντοκονία

Κατοικία στο ιστορικό Άστρος

Η αίσθηση μίας πετρόχτιστης κατοικίας χτισμένη το 1898 και ανακαινισμένη το 2013, επιφάνειας 350 τ.μ. δεν σου δημιουργεί μόνο δέος αλλά και πρόκληση για να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά το Athens Mill

Το Athens Mill στο κέντρο της Αθήνας ξεχωρίζει για το μοντέρνο design και τα ξεχωριστά custom made αντικείμενα που το πλαισιώνουν.
Επιφάνεια μορφής ξυλότυπου

Διαμέρισμα στην Φιλοθέη

Επιφάνεια μορφής μεταλλότυπου

Διαμέρισμα στον Διόνυσσο

Χαλαζιακό δάπεδο

Κατοικία στο Φάληρο

Αυτή η σύγχρονη κατοικία στην περιοχή του Φαλήρου, εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική θέα στην θάλασσα και τον εκπληκτικό Ελληνικό ήλιο, ο οποίος αναδεικνύει τις λεπτομέρειες του χώρου.
Χαλαζιακό δάπεδο

Οικία στο Ξυλόκαστρο

Η σύγχρονη ιδιωτική κατοικία στην περιοχή του Ξυλοκάστρου διακρίνεται για τις εκλεπτυσμένες επιλογές του ιδιοκτήτη σε επίπεδο επιλογής υλικών αλλά και υψηλών απαιτήσεων.
Χαλαζιακή φυσική βαφή

Διαμέρισμα στον Λυκαβηττό

Η χαλαζιακή φυσική βαφή προσδίδει ένα φυσικό ξεχωριστό τόνο σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.
Χαλαζιακή φυσική βαφή

Η Evomat συναντά το Organico Store

Διαχωρισμένο σε μία πολύ clean-cut διάταξη, το κατάστημα φιλοξενεί όλους τους τομείς που αφορούν έναν καταναλωτή που σκοπό έχει να καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες με βιολογικά προϊόντα.
Έγχρωμος σοβάς

Κατοικία στο Αλεποχώρι

Ο συνδυασμός πέτρας και φυσικού έγχρωμου σοβά στην απόχρωση του χώματος της περιοχής ήταν το κριτήριο του αρχιτέκτονα για την χρωματική επιλογή της κατοικίας.
Magnet Chrom

Η Ελληνογερμανική Αγωγή συναντά το magnet chrom

To μαγνητικό χρώμα Magnet Chrom της Evomat μετατρέπει τις επιφάνειες στα νηπιαγωγεία της Ελληνογερμανικής Αγωγής σε διασκεδαστικούς μαγνητικούς πίνακες.
Magnet Chrom

Η Evomat συναντά την Logika

Το Magnet Chrom προσδίδει μια ξεχωριστή αίσθηση στο χώρο και ταυτόχρονα αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο για τους εργαζόμενους μετατρέποντας την επικοινωνία στο γραφείο σε παιχνίδι!
Magnet Chrom

Η Skroutz έχει σύστημα®

Την μοντέρνα αισθητική και την καινοτομία στον χώρο των γραφείων της Skroutz έρχεται να συμπληρώσει το καινούργιο καινοτόμο προϊόν της Evomat "Marker Chrom".
Magnet Chrom

Το IKOS HOUSE συναντά το Magnet Chrom

Η ανάγκη για δημιουργία χωρίς όρια κάνει το Magnet Chrom το ιδανικό εργαλείο που θα σας χαρίσει την έμπνευση και την καινοτομία που αναζητάτε στον χώρο σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi