Πατητή τσιμεντοκονία

Η Evomat συναντά τον πολυχώρο "Κόσμος Χωρίς Σύνορα"

Η Evomat συναντά τον πολυχώρο "Κόσμος Χωρίς Σύνορα"

Στόχος και όραμα του "Κόσμου Χωρίς Σύνορα" είναι να βάλει το δικό του λιθαράκι σε ένα κόσμο που δεν θα υπάρχουν σύνορα προσφέροντας εναλλακτικές οπτικές και εικόνες του κόσμου που ζούμε.

Ένας ιδιαίτερος πολυχώρος δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει στους πολίτες της Λευκωσίας υπηρεσίες που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη, την εκπαίδευση καθώς και πολιτισμικά ερεθίσματα σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η τέχνη, η δημιουργία, η ψυχολογία, η ιστορία, ο πολιτισμός και ο εθελοντισμός.

Η Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat επιλέχθηκε καλύπτοντας τα παλιά μωσαϊκά του χώρου, με την νέα εικόνα να αποδίδει μια άλλη αισθητική αντίληψη στον υπέροχο τελικό ¨καμβά¨ των χρωμάτων και των ερεθισμάτων.

Η Evomat στηρίζει τον "Κόσμο Χωρίς Σύνορα" γιατί είναι η εξέλιξη της ζωής στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης. Άλλωστε, δεν υπάρχουν σύνορα στην έμπνευση και την δημιουργία, και σε αυτόν τον άξονα με τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά υλικά κινείται η Evomat, ικανοποιώντας πελάτες και ενθουσιάζοντας το κοινό.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi