Πατητή τσιμεντοκονία

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε φαρμακείο στην Πλ. Αμερικής

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε φαρμακείο στην Πλ. Αμερικής

Το φαρμακείο έχει μπει στην ζωή όλων μας ως χώρος παροχής πολλών συναφών υπηρεσιών, διευκολύνοντας τελικά την καθημερινότητα μας και ομορφαίνοντας την ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε πολύ όμορφα όταν ο χώρος που θα αγοράσουμε το φαρμακο μας, και όχι μόνο τελικά, θα μας εντυπωσιάσει με το ενδιαφέρον που θα έχει επιδείξει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης για τον καταναλωτή του.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στο εν λόγω φαρμακείο στην Πλατεία Αμερικής. Η προσωπική υγεινή, το φάρμακο, τα δερμοκαλλυντικά είναι σε παράθεση στα ράφια ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή ενώ το δάπεδο εντυπωσιάζει με την επίστρωση της πατητής τσιμεντοκονίας της Evomat.

Το γκισέ ως έπιπλο εξυπηρέτησης όπως και η τοιχοποία του εν λόγω φαρμακείου αναδείχθηκαν με την εφαρμογή της Ελληνικής πατητής τσιμεντοκονίας της Evomat. Το τελικό συνολο λοιπόν συμπληρώθηκε απο τα έπιπλα Ιταλικής προέλευσης και την ειδική μελέτη φωτισμού, με αποτέλεσμα να αναδείχθει με τον καλύτερο τρόπο, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα του φαρμακοποιού.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi