13.02.2015
Βραβεία

Ελληνικές στιγμές στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15

Ελληνικές στιγμές στα EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/15
Στη φωτογραφία: Ο Βρετανός Πρέσβης John Kittmer, ο διευθύνων σύμβουλος των European Business Awards, Adrian Tripp , ο διευθύνων σύμβουλος της Evomat, Κωνσταντίνος Πιπιλής, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, ο διευθύνων σύμβουλος της RSM Greece, Άθως Στυλιανού.

Η EVOMAT ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ  ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (European Business Awards 2014-2015)

Στις 15 Ιανουαρίου πραγματοποιηθηκε στην Αίγλη Ζαππείου μια ιδιαίτερα σημαντική και ξεχωριστή εκδήλωση υπό την αιγίδα του Αγγλικού Υπουργείου Ανάπτυξης, της Αγγλικής Πρεσβείας και της RSM Greece, που σκοπό είχε να βραβευθούν οι 60 ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν ανάμεσα σε 24.000 υποψήφιες εταιρείες από 33 χωρες.

Η εταιρεία EVOMAT, μια Ελληνική Εταιρεία που η έδρα της είναι στην περιοχή της Ελευσίνας και της βιομηχανικής περιοχής Β.Ι.Π.Α  Μεγάρων, ήταν ανάμεσα στις 60 κορυφαίες εταιρείες που επιλέχθησαν και διακρίθηκε για την Καινοτομία και την Τεχνολογία των Υλικών της.

Η εταιρεία EVOMAT έχει ξεκινήσει την δράση της από το  1948 στον τομέα του ασβέστη και μέχρι σήμερα έχει διευρυνει την παραγωγική της διαδικασία σε πλήθος προϊόντων που εστιάζουν στονΚατασκευαστικό Τομέα (Στεγανωτικά Υψηλής Τεχνολογίας,Κόλλες πλακιδίων,Ετοιμοι Σοβάδες,Επισκευαστικά Υλικά και Υλικά Θερμοπρόσοψης),

στον Αρχιτεκτονικό Τομέα ( Πατητή Τσιμεντοκονία με Φυσική Λάβα,Φυσική Χαλαζιακή Βαφή, Οικολογικό Εγχρωμο Σοβά), και στον Τομέα της Διακόσμησης και Καινοτομίας (magnet chrom-Μαγνητικό Υπόστρωμα και Μαγνητικός Μαυροπίνακας).

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι το πάθος για δημιουργία κορυφαίων ποιοτικά υλικών που στόχο έχουν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές Αρχιτεκτονικές, Διακοσμητικές και Κατασκευαστικές Απαιτήσεις.

Σημαντικό κεφαλαιο είναι η Τεχνογνωσία των Υλικών και στόχος της η Αριστεία.

Η δημιουργία κάθε καινούργιου προϊόντος για την εταιρεία EVOMAT σκοπό έχει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και να διακρίθεί για την αντοχή, την αισθητική και την καινοτομία του.

Η εταιρεία EVOMAT διαγωνίστηκε στην κατηγορία «Τhe UKTI award for Innovation» και διεκδικεί πλέον μια θέση στην δεκάδα του τελικού διαγωνισμού που θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

¨ Δώστε μας την δύναμη να περάσουμε στην επόμενη φάση και να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά!¨
Ψηφίστε μας εδώ μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου : http://bit.ly/evomatgreecevote
Το μόνο που χρειάζεται είναι το e-mail σας!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi