13.11.2015
Εκδηλώσεις

Η Evomat στο «100% Hotel Show»

Η Evomat στο «100% Hotel Show»

Tο «100% Hotel Show» αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού από όλους τους χώρους, αφού εκτός από τον κατασκευαστικό τομέα στα πλαίσια του οποίου θα παρουσιαστούν πρωτοποριακές λύσεις, δίνεται έμφαση στις υπηρεσίες, την καινοτομία αλλά και την Online εποχή στην οποία εισέρχεται ο Τουρισμός.

Η Evomat λαμβάνει μέρος στο φετινό «100% Hotel Show» όπου θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό μια μεγάλη γκάμα των καινοτόμων φυσικών υλικών της. Στο Booth Α10 λοιπόν, ο επισκέπτης μπορεί να δει την Ελληνική πατητή τσιμεντοκονία της Evomat, τις τεχνοτροπίες, τις υφές όπως επίσης και τις 170 φυσικές αποχρώσεις στις οποίες είναι διαθέσιμη. Επιπλέον, στον χώρο μπορείτε να δείτε εφαρμογές φυσικής χαλαζιακής βαφής, χαλαζιακού δαπέδου, επιφάνειας μορφής ξυλότυπου όπως επίσης και εφαρμογή του καινοτόμου προϊόντος Magnet Chrom (Μαγνητικό χρώμα) της Evomat, το οποίο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στο Booth A10 και σας περιμένουμε όλους!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi