Χαλαζιακή φυσική βαφή

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΦΥΣΙΚΗ
ΒΑΦΗ

Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή και πλεονεκτήματα

Η χαλαζιακή φυσική βαφή είναι ένα οικολογικό υλικό με φυσικές πρώτες ύλες όπως χαλαζία, υδράσβεστο, μπετονίτη, κουρασάνι και άλλα φυσικά συστατικά, προϊόντα εξορύξεως, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Η χαλαζιακή φυσική βαφή χρησιμοποιείται όταν έχετε ήδη περάσει τους σοβάδες, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιφανειακό χρώμα, δίνοντας ξεχωριστή αισθητική στην υφή και στην απόχρωση με "φυσικά νερά" του έγχρωμου σοβά και όχι μιας επιφάνειας που είναι βαμμένη με ακρυλικό χρώμα. Λόγω της συστασής της είναι υδατοστεγή και με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς το επιφανειακό φιλμ που σχηματίζεται είναι περίπου 1 mm. Η εφαρμογή της βαφής προσδίδει ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα και στους εσωτερικούς χώρους ενώ παράλληλα είναι απόλυτα ατμοδιαπερατό για την υγιεινή του χώρου.

Συστατικά

evomat vafhsystatika

Χαρακτηριστικά

 • Μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν πάνω από όλες τις επιφάνειες
 • Για εσωτερική και εξωτερική χρήση
 • Πολύ υψηλές αντοχές
 • Πλήρως αδιάβροχο
 • Σε 70 σταθερές φυσικές αποχρώσεις, ανεξίτηλες στο χρόνο
 • Δυνατότητα αναπαραγωγής των χρωμάτων σε οποιαδήποτε ποσότητα και στιγμή
 • Βιομηχανοποιημένο προϊόν με σταθερή ποιότητα • Η σωστή εφαρμογή του γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία

Χρήσεις

 • Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους

Πλεονεκτήματα

 • Ιδιαίτερα λεπτό πάχος, μέγιστο 1 mm
 • Εφαρμόζεται πάνω σε σοβατισμένες και βαμμένες επιφάνειες

Φωτογραφίες εφαρμογών

Showroom

Το design είναι μία από τις “εμμονές” μας. H ομάδα μας διέπεται από πάθος για την αισθητική, τα υλικά, την ποιότητα, τις μικρές λεπτομέρειες. Το showroom αποτελεί ζωντανή απόδειξη αυτής της συνεχούς προσπάθειας. Εμπνευσμένο από την αισθητική κληρονομιά στην παλιά λατομική ζώνη της Ελευσίνας, ο σχεδιασμός του showroom χαρακτηρίζεται από τη χρήση χρωμάτων, τεχνοτροπιών και υλικών που θυμίζουν το παρελθόν σε συνδυασμό με σύγχρονες επιδράσεις.

Ο τρόπος έκθεσης των υλικών μας αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τις ηθικές μας αξίες, το σεβασμό μας προς τη φύση, τη βαθιά γνώση και εμπειρία μας, που η ίδια η φύση μας προσφέρει. Μέσα στο showroom οι επισκέπτες, που είναι “γνώστες” των υλικών, μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τα στοιχεία που μας καθορίζουν, και ταυτόχρονα εκπλήσσονται ευχάριστα από τις πρωτοποριακές μορφές έκφρασης και χρήσης του σχεδιασμού, ενώ εκείνοι που μας γνωρίζουν για πρώτη φορά ελπίζουμε να εκτιμήσουν αυτά τα μοναδικά στοιχεία για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Ραντεβού στο Show Room

Για να κλείσετε ραντεβού στο showroom, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα, ραντεβού στο showroom

Φόρμα προσφοράς

Εάν επιθυμείτε να λάβετε προσφορά από την εταιρεία μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Απόχρωση για την Χαλαζιακή Βαφή επιλέξτε από το παραπάνω χρωματολόγιο.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 • Magnet Chrom
  Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi