• evomat_magnet1
 • evomat_magnet2
 • evomat_magnet3

Μαγνητικό υπόστρωμα

Mέχρι σήμερα συνηθίζατε να μαγνητίζετε τις σημειώσεις σας και διάφορα μικροαντικείμενα στην πόρτα του ψυγείου σας. Με την βαφή Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα μπορείτε να δημιουργήσετε παντού επιφάνειες που έλκουν τους μαγνήτες σας!

Μαγνητικό υπόστρωμα

Μαγνητικός μαυροπίνακας

Ο κλασσικός μαυροπίνακας κιμωλίας που γνωρίζετε από παλιά, τώρα απόκτησε μια ξεχωριστή πρόσθετη δημιουργική ιδιότητα, να μπορεί να έλκει τους μαγνήτες σας! Γράψτε με τις κιμωλίες σας, ενώ παράλληλα μαγνητίστε τις ιδεές σας.

Μαγνητικός μαυροπίνακας
Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο το σχολείο και το σπίτι.

  • magnet work02
  • magnet work03
  • magnet work01

   

  Τόσο πρακτικό όσο και πρωτότυπο !

  Με την καινοτόμο σειρά προϊόντων magnet chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικός μαυροπίνακας, μετατρέπετε οποιαδήποτε οποιαδήποτε μη μεταλλική επιφάνεια στον χώρο του γραφείου σας σε μεταλλική, για να γίνει δεκτική στους μαγνήτες. Ο χώρος σας δεν περιορίζεται πλέον σε πίνακες, αλλά ελεύθερα μπορείτε να μαγνητίσετε τις ιδέες σας σε οποιοδήποτε σημείο του γραφείου σας. Βάψτε ένα τοίχο του γραφείου σας σε οποιαδήποτε διάσταση και σχήμα που επιθυμείτε και μετατρέψτε τον σε πρωτότυπο τοίχο που θα μπορείτε να μαγνητίσετε τις σημειώσεις σας, τα σχέδια σας, τις φωτογραφίες σας έξω από τα πλαίσια του πίνακα. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το περιβάλλον εργασίας σας ώστε να γίνεται όσο πιο πρακτικό και πρωτότυπο.

  Χρήσεις της σειράς προϊόντων magnet chrom στον χώρο εργασίας σας.

  Σε οποιαδήποτε επιφάνεια στον τοίχο του γραφείου σας. Αφήστε μακριά τα post-it και τις αυτοκόλλητες ταινίες. Χρησιμοποιώντας το magnet chrom και τους μαγνήτες, μπορείτε να μαγνητίζετε οποιαδήποτε σημείωση ! Σας στοιχίζει πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου, και η ιδέα της νέας χρήσης μοναδική.

  Στην αίθουσα συναντήσεων. Σας δίνει την δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, και με εύκολο τρόπο να αφαιρείτε τα σχέδια, τις φωτογραφίες σας από τον τοίχο σας και να τα προβάλλετε στο τραπέζι της συνάντησης. Πίνακες ανακοινώσεων. Ξεχάστε τις πινέζες και τους δεσμευτικούς πίνακες. Με το magnet chrom δημιουργείτε εύκολα πίνακες ανακοινώσεων σε οποιαδήποτε διάσταση και σχήμα.

  Στην αίθουσα διαλλείματος. Μπορείτε εύκολα να μαγνητίσετε διάφορα χρήσιμα μηνύματα, φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν την ομάδα εργασίας σας!

   

  • magnet school01
  • magnet school02
  • magnet school03
  • magnet school04
  • magnet school05

   

  Μαγνητίστε τις πρώτες ιδέες σας!

  Είναι όμορφο να μαγνητίζετε τις πρώτες ζωγραφιές, χειροτεχνίες, παιχνίδια, σε ελεύθερη επιφάνεια, χωρίς τις δεσμεύσεις του πίνακα, και να μπορείτε να τις επανατοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο του τοίχου σας χωρίς τον φόβο να μην καταστραφεί το χρώμα του τοίχου σας από τις αυτοκόλλητες ταινίες. Μετατρέψτε εύκολα τις επιφάνειες των τοίχων σας σε πρωτότυπους πίνακες που θα σας δώσουν το ερέθισμα για δημιουργικότητα και φαντασία.

  Χρήσεις της σειράς προϊόντων magnet chrom στον χώρο του σχολείου σας.

  Σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σχολεία. Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τις άδειες επιφάνειες των τοίχων σας σε δημιουργικούς μαγνητικούς πίνακες.

  Σε πανεπιστημιακές σχολές, εργαστήρια σπουδών, φροντιστήρια. Δημιουργήστε πίνακες ανακοινώσεων που θα μπορείτε να μαγνητίζετε τις ανακοινώσεις σας και ότι άλλο φανταστείτε.

   

  • magnet home01
  • magnet home02
  • magnet home03
  • magnet home04
  • magnet home05

   

  Μαγνητίστε τις ιδέες σας !

  Μετατρέψτε εύκολα οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι σας σε μαγνητικό πίνακα. Πλέον είστε ελεύθεροι να μαγνητίσετε τις ιδέες σας σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας και όχι μόνο στο ψυγείο σας.

  Χρήσεις της σειράς προϊόντων magnet chrom στον χώρο του σπιτιού σας.

  Με την σειρά προϊόντων magnet chrom κάθε επιφάνεια των τοίχων σας στην κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο, το playroom, το καθιστικό, το γραφείο μπορεί να μετατραπεί σε μαγνητικό πίνακα των ιδεών σας!

  • magnet everywhere01
  • magnet everywhere02
  • magnet everywhere03

  Αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές ιδέες σε κάθε επιφάνεια

  Η Εvomat συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και διακοσμητές που προάγουν την καινοτομία και την διαφορετικότητα στα έργα τους.

  Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, για να σας βοηθήσουμε σε ότι πιο ξεχωριστό έχετε φανταστεί !

   

Smart Print

Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε μαγνητικό φύλλο.
 • evomat_smartprint
 • evomat_smartprint02
 • evomat_smartprint03


Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας εικόνες σε φωτογραφικό μαγνητικό φύλλο, στις διαστάσεις και τα αντίτυπα που επιθυμείτε. Μαγνητίστε στον τοίχο σας τις φωτογραφίες και απολαύστε κάθε στιγμή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις ξεχωριστές στιγμές σας.

Εκτυπώστε τις φωτογραφίες σας με 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!
Βήμα 1: Κάντε κλικ στο πεδίο "Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας"
Βήμα 2: Επιλέξτε το μέγεθος φωτογραφίας που επιθυμείτε.
Βήμα 3: Επιλέξτε τα αντίτυπα για κάθε φωτογραφία σας.

Γενικές πληροφορίες
Με την αγορά άνω των 10 αντιτύπων ανά μέγεθος έχετε έκπτωση 10%
Χρόνος παράδοσης 3 εργάσιμες μέρες
Για οποιοδήποτε άλλο μέγεθος ή εφαρμογή επικοινωνήστε με την Evomat. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Σύνολο: 0.00

Προσθήκη στο καλάθι μου
Ταμείο
* Για την βέλτιστη απόδοση κατά την εκτύπωση οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να είναι στα 300dpi

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 • Magnet Chrom
  Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi