• Κατασκευαστικός τομέας
  • Κατασκευαστικός τομέας
  • Κατασκευαστικός τομέας

Κατασκευαστικός τομέας

Συντελώντας να χτιστεί η εξέλιξη

Η Evomat αναπτύσσει λύσεις εξελιγμένες και οι οποίες καθιστούν τις ποιοτικές κατασκευές που θα γίνουν με αυτό τον τρόπο ανθεκτικές στο χρόνο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις παραγωγικές διαδικασίες από την πλευρά του πελάτη και μειώνοντας το συνολικό κόστος της κατασκευής. Η ολοκληρωμένη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στον κατασκευαστικό τομέα μπορείτε να διαλέξετε την κατηγορία προϊόντων και να δείτε αναλυτικά τις ιδιότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Στεγανωτικά

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο στεγανωτικού για δώμα, στέγη και τοίχο αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της στεγανοποίησης.

7 προϊόντα
Στεγανωτικά

Εξοικονόμηση ενέργειας

Σε αυτή την κατηγορία η Evomat σας προτείνει εναλλακτικές επιλογές του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Thermoprotect για τον τοίχο και τoυ Thermoprotect R για την οροφή, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου και τις απαιτήσεις σας.

5 συστήματα
17 προϊόντα
Εξοικονόμηση ενέργειας

Επισκευή και προστασία

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο επισκευαστικού και προστατευτικού υλικού από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, για την συγκεκριμένη εργασίας σας.

14 προϊόντα
Επισκευή και προστασία

Κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκοι

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο κόλλας πλακιδίων από μία πλήρη γκάμα προϊόντων για κάθε τύπο πλακιδίου. Η σειρά των αρμόστοκων Armoda σε 16 ξεχωριστές χρωματικές αποχρώσεις, θα δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο στο δάπεδο και τον τοίχο σας.

13 προϊόντα
Κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκοι

Προϊόντα ασβέστου

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε τα προϊόντα ασβέστη της "αναγνωρισμένης ποιότητας Πιπιλής" από το 1948. Ο ασβέστης είναι ένα οικολογικό υλικό που βρίσκει εφαρμογές σε πολλούς τομείς της ζωής μας όπως στον κατασκευαστικό τομέα, κατεργασία νερού, γεωργία - βιολογικές καλλιέργειες, κτηνοτροφία, φάρμακα, βιομηχανία τροφίμων.

6 προϊόντα
Προϊόντα ασβέστου

Έτοιμοι σοβάδες

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο έτοιμου σοβά από μία πλήρη γκάμα προϊόντων.

19 προϊόντα
Έτοιμοι σοβάδες

Αδρανή προϊόντα

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να διαλέξετε αδρανή προϊόντα, από επιλεγμένα λατομεία, κατάλληλα για πολλαπλές οικοδομικές χρήσεις αναλόγως της σύστασης και της κοκκομετρίας.

3 προϊόντα
Αδρανή προϊόντα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi