• Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Εξοικονόμηση ενέργειας
 • Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας

Συνολικά: 5 συστήματα και 17 προϊόντα στη κατηγορία
Κατασκευαστικός τομέας

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων

Η Evomat προτείνει τρείς εναλλακτικές επιλογές του συστήματος Thermoprotect ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου και τις απαιτήσεις σας.

 • Σύστημα Thermoprotect 1
 • Σύστημα Thermoprotect 2
 • Σύστημα Thermoprotect 3

Θερμομόνωση τοίχων

Ίσως το βασικότερο μέρος του κτιρίου είναι οι τοίχοι που κυριαρχούν σε έκταση και απαιτούν αρκετή φροντίδα στο κομμάτι της θερμομόνωσης. Υπολογίζεται ότι η απώλεια έως και 25% της θερμότητας ενός κτιρίου με ελλιπή ή καθόλου μόνωση, οφείλεται στους εξωτερικούς τοίχους. Με την θερμομόνωση των τοίχων καταφέρνουμε με φυσικό τρόπο να διατηρούμε ισορροπημένη θερμότητα το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, βελτιώνοντας την καθημερινοτητά μας. Παράλληλα μειώνονται τα κόστη θέρμανσης - ψύξης που θα υπήρχαν αναγκαστικά σε έναν χώρο χωρίς μόνωση, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουμε και το περιβάλλον αφού μειώνουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Thermoprotect 1

Το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων
Thermoprotect 1

Thermoprotect 2

Το ποιοτικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων
Thermoprotect 2

Thermoprotect 3

Το οικονομικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης τοίχων
Thermoprotect 3

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης οροφής

Η Evomat προτείνει δύο εναλλακτικές επιλογές του συστήματος Thermoprotect R ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε κτιρίου και τις απαιτήσεις σας.

 • Σύστημα Thermoprotect R1
 • Σύστημα Thermoprotect R2

H μόνωση της οροφής αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα κτίριο, καθώς το δώμα αποτελεί το πιο ευπαθές δομικό στοιχείο σε ένα κτίριο. Καταπονείται από τον ήλιο, τον άνεμο, την βροχή και το χιόνι. Υπάρχουν εξαιρετικές λύσεις που μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη και ανακουφίζουν τους κατοίκους από την υπερθέρμανση το καλοκαίρι και τις χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα. Επίσης το δώμα πρέπει να μονώνεται και να στεγανοποιήται και για την προστασία της πλάκας οροφής από τη διάβρωση και τις καιρικές μεταβολές που σταδιακά την αποσαθρώνουν.

Η μόνωση του δώματος με το σύστημα Thermoprotect R είναι σημαντική για τη σωστή θερμική ισορροπία του σπιτιού. Η μόνωση στο δώμα εμποδίζει την δημιουργία μούχλας στο εσωτερικό της οροφής, καθώς η υγρασία που δημιουργείται οφείλεται στις μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Η ολοκληρωμένη λύση Thermoprotect στο κτιριακό κέλυφος αποτελεί την ουσιαστική δράση για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, που μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη, ανάλογα με το κτίριο και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, μπορούμε να επιτύχουμε μείωση της θερμικής απώλειας έως και 60%.

Thermoprotect R1

Το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης οροφής
Thermoprotect R1

Thermoprotect R2

Το οικονομικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης οροφής
Thermoprotect R2

Προϊόντα συστήματος Τhermoprotect

Δείτε όλα τα προϊόντα του συστήματος Thermoprotect αναλυτικά.

17 προϊόντα
Προϊόντα συστήματος Τhermoprotect

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

 • Magnet Chrom
  Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi