• Κόλλες πλακιδίων<br />και αρμόστοκοι
  • Κόλλες πλακιδίων<br />και αρμόστοκοι
  • Κόλλες πλακιδίων<br />και αρμόστοκοι

Κόλλες πλακιδίων
και αρμόστοκοι

Συνολικά: 13 προϊόντα στη κατηγορία
Κατασκευαστικός τομέας

Basic

Κόλλα κεραμικών πλακιδίων κατηγορίας C1T. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση κεραμικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Basic

Plus

Υψηλής ποιότητας ρητινούχα κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2T. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων γρανίτη και γενικά απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού χώρου.

Plus

Super

Υψηλής απόδοσης, ελαστική και θιξοτροπική κόλλα πλακιδίων τσιμεντοειδούς βάσης με μεγάλο χρόνο εργασιμότητας κατηγορίας C2TE S1. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Super

Platinum

Υψηλής απόδοσης εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2T S2. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Platinum

Extra flex

Υψηλής απόδοσης εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων 2 συστατικών κατηγορίας C2T S2. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάση κονία (Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (Β). Είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Extra flex

Marble - 100

Ρητινούχα κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2Ε. Γρήγορης πήξης κόλλα με βάση το τσιμέντο, ενισχυμένη με πολυμερή συστατικά και ειδικά πρόσθετα που δεν επηρεάζουν την απόχρωση των μαρμάρων από τυχόν λεκιάσματα.

Marble - 100

Alfakoll

Ρητινούχα μη συρρικνούμενη κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2Τ. Κόλλα με βάση το τσιμέντο, με πολυμερή συστατικά και πρόσθετα που δεν επιτρέπουν την συρρίκνωση, απαραίτητα συστατικά για την σωστή συγκόλληση δομικών στοιχείων από porenbeton, το σπατουλάρισμα, καθώς και για την αρμολόγησή τους.

Alfakoll

Thermo - Flex

Ινοπλισμένη τσιμεντοειδούς βάσης ρητινούχα κόλλα για την επικόλληση θερμομονωτικών πλακών για την εξωτερική θερμομόνωση τοίχων. Επιπλέον, οπλισμένη με υαλόπλεγμα, χρησιμοποιείται για την επικάλυψη των θερμομονωτικών πλακών και αποτελεί το ιδανικό υπόστρωμα για επίστρωση του τελικού σοβά.

Thermo - Flex

Fast - 10

Ταχύπηκτη, εύκαμπτη, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2 FT. Είναι κατάλληλη για την επικόλληση πλακιδίων σε τοίχους και δάπεδα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Είναι ιδανική η χρήση της για επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται ευκαμψία και άμεση χρήση του δαπέδου.

Fast - 10

Flex

Έτοιμη για χρήση, παστώδης κόλλα πλακιδίων με βάση ακρυλικές ρητίνες. Είναι κατάλληλη για την κόλληση πλακιδίων σε επιφάνειες από ξύλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα. Είναι ιδανική για υγρούς χώρους όπως μπάνια κουζίνες κλπ.

Flex

Evo - Plus

Αστάρι πριν τη συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων με κόλλες Evomat πάνω σε ιδιαίτερα απορροφητικά υποστρώματα, όπως σκυρόδεμα, κονιάματα σοβά και γενικώς επιφάνειες που μπορούν να προκαλέσουν απότομη απώλεια της περιεχόμενης υγρασίας της κόλλας.

Evo - Plus

Armoda 0-10

Έγχρωμος ρητινούχος αρμόστοκος, με βάση το τσιμέντο, και με ειδικά αντιβακτηριδιακά πρόσθετα, κατηγορίας CG2 κατά ΕΝ 13888. Κατάλληλος για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με ιδιαίτερα υψηλές μηχανικές αντοχές, υψηλή υδατοαπωθητικότητα και ιδιαίτερα λεία τελική επιφάνεια.

Armoda 0-10

Porcelain

Υδροδιαλυτός εποξειδικός αρμόστοκος με βάση εποξειδικές ρητίνες.

Porcelain

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi