• Προϊόντα ασβέστου
  • Προϊόντα ασβέστου
  • Προϊόντα ασβέστου

Προϊόντα ασβέστου

Συνολικά: 6 προϊόντα στη κατηγορία
Κατασκευαστικός τομέας

65 χρόνια στην εξέλιξη του ασβέστη

Η εταιρεία Πιπιλής 65 χρόνια πρωτοστατεί και συντελεί στην ποιοτική εξέλιξη του ασβέστη, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα ασβέστη μετά από από επιλογή των καλύτερων Ά υλών και το συνεχή ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής, ενώ τα συσκευάζει σε ειδικές συσκευασίες για την ασφαλή του μεταφορά και την μέγιστη διάρκεια συντήρησής του. Ο ασβέστης είναι από τα παλαιότερα υλικά (4000 π.Χ. στην Αίγυπτο) και τα πιο γνωστά παγκοσμίως. Οι πολυάριθμες εξειδικευμένες χρήσεις του ασβέστη δημιούργησαν την ανάγκη για την δημιουργία υψηλής τεχνολογίας παραγωγή ασβέστη. Οι εφαρμογές του ασβέστη κυρίως αφορούν τους τομείς του κατασκευαστικού τομέα, μεταλλουργία, προστασία του περιβάλλοντος, κατεργασία νερού, βιομηχανία τροφίμων, γεωργία, κτηνοτροφία, φαρμακοβιομηχανία, σταθεροποίηση των εδαφών.

Ο ασβέστης είναι ένα προϊόν που προτείνεται από τους υποστηρικτές της βιοοικοδομικής για κάθε τύπο επιφανειακών τελειωμάτων των τοίχων, επειδή "αναπνέει", επιτρέποντας έτσι μια σταθερή ανταλλαγή αέρα μεταξύ εσωτερικού χώρου και εξωτερικού περιβάλλοντος. Γενικότερα όμως η χρήση του ασβέστη, εντάσσεται όπου υπάρχουν οικολογικά πρότυπα και η χρήση του θα αντικαταστήσει την παρουσία κάποιου συστατικού με χημική δράση.

Ασβεστοπολτός

Ασβεστοπολτός ή οικοδομικός ασβέστης ειδικής επεξεργασίας και υψηλής ωρίμανσης. Είναι κατάλληλος για οικοδομική χρήση όπως χτισίματα, επιχρίσματα κλπ.

Ασβεστοπολτός

Cao + extra Γεωργικός

Ενεργός ασβέστης σε μορφή σκόνης. Είναι κατάλληλος για γεωργική, κτηνοτροφική και πτηνοτροφική χρήση.

Cao + extra Γεωργικός

Υδράσβεστος Ca(OH)²

Εξαιρετικής ποιότητας σβυσμένες άσβεστοι που συνίστανται κυρίως από υδροξείδιο του ασβεστίου. Κατάλληλος για γενική και οικοδομική χρήση σε ενέματα και άλλα εξειδικευμένα κονιάματα.

Υδράσβεστος Ca(OH)²

Άσβυστοι άσβεστοι

Αερικές άσβεστοι που συνίστανται κυρίως από οξείδιο του ασβεστίου και του μαγνησίου και παράγονται κατά την ασβεστοποίηση των ασβεστολίθων. Παρουσιάζουν εξώθερμη αντίδραση όταν έρχονται σε επαφή με το νερό. Κατάλληλοι ως Α' ύλη για την παραγωγή ασβεστοπολτού.

Άσβυστοι άσβεστοι

Ασβεστόγαλα Ca(OH)²(aq)

Διάλυμα υδροξειδίου του ασβεστίου (ασβεστόγαλα). Κατάλληλο για βιομηχανικές και περιβαλλοντικές χρήσεις.

Ασβεστόγαλα Ca(OH)²(aq)

Υδραυλική άσβεστος

Φυσική υδραυλική άσβεστος για την παρασκευή κονιαμάτων που έχουν την ιδιότητα να σκληραίνουν όταν έρχονται σε επαφή με το νερό.

Υδραυλική άσβεστος

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi