• Στεγανωτικά
  • Στεγανωτικά
  • Στεγανωτικά

Στεγανωτικά

Συνολικά: 7 προϊόντα στη κατηγορία
Κατασκευαστικός τομέας

Aqua - Stop

Εύκαμπτο, ινοπλισμένο, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα ενός συστατικού. Είναι κατάλληλο για τη στεγανοποίηση επιφανειών από σκυρόδεμα, τούβλο, τσιμεντόλιθο κλπ.

Aqua - Stop

Idro - System

Ελαστικό, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (Β). Κατάλληλο για την ενισχυμένη στεγανοποίηση επιφανειών από σκυρόδεμα, τούβλο, τσιμεντόλιθο κλπ.

Idro - System

Elastico

Ακρυλικό επαλειφόμενο οριζόντιων επιφανειών (ταρατσών, δωμάτων) με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή. Κατάλληλο για την στεγανοποίηση οριζόντιων επιφανειών.

Elastico

Elastico Plus

Στεγανωτική επαλειφόμενη μεμβράνη υβριδικής βάσης. Είναι κατάλληλο για την υψηλή στεγανοποίηση οριζόντιων επιφανειών. Περιέχει ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες.

Elastico Plus

Roof Resist 100

Στεγανωτική επαλειφόμενη μεβράνη πολυουρεθανικής βάσης. Είναι κατάλληλο για γενική χρήση, µια οικονοµική και απλή λύση στεγάνωσης. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώµατα.

Roof Resist 100

Elastico - W

Ελαστομερής στεγανωτική βαφή για τις κάθετες επιφάνειες. Καλύπτει τις τριχοειδείς ρωγμές των τοίχων επιτρέποντας στις επιφάνειες να αναπνέουν.

Elastico - W

Nano - Primer

Ετοιμόχρηστο μικρονιζέ αστάρι νερού που εξασφαλίζει την άριστη πρόσφυση με το υπόστρωμα. Κατάλληλο για την προετοιμασία οριζόντιων και κάθετων επιφανειών που πρόκειται να επαλειφτούν με ελαστομερή στεγανωτίκα.

Nano - Primer

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  • Magnet Chrom
    Στην κατηγορία αυτή η Evomat καινοτομεί με την σειρά προϊόντων Magnet Chrom μαγνητικό υπόστρωμα και μαγνητικό μαυροπίνακα. Μαγνητίστε τις ιδέες σας στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι, παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Joomla Extensions powered by Joobi